Search
  • ivoch4

4-ри задължителни стъпки при наемането на ваканционен имот

Updated: Jul 1

В условията на пандемия, много семейства избират наемането на ваканционен имот (апартамент, къща, хижа, бунгало или друго), пред това да отидат на хотел. Обикновено тези имоти са оборудвани със собствени кухни и перални, така че да се избегне контакт с хора извън членовете на Вашето семейство. Това решение изглежда правилно и отговорно, но все пак, какво трябва да подготвим преди да заминем на такава почивка?


1. Избор на ваканционен имот

Уверете се, че Вашия домакин е въвел определени санитарни мерки в управлението на имота, като:

  • 24 часа изчакване преди настаняване на нови гости в имота;

  • Основно почистване и дезинфекция след всяко освобождаване на имота;

  • Възможност за self-check-in и check-out.

2. Носете си собствени почистващи препарати и лични предпазни средства

Няма съмнение, че Вашия домакин е подсигурил всичко необходимо за вашия престой, въпреки това винаги носете дезинфектант за ръце и за повърхности (одобрени от Държавните регулаторни органи). Носете също и достатъчно количество еднократни маски за лице и еднократни ръкавици – много е вероятно, въобще да не Ви потрябват, но при необходимост, липсата на им ще Ви създаде куп неприятности.


3. Дезинфекцирайте всички повърхности при настаняването

След като вече сте приели имота, отделете време и дезинфекцирайте със спрей и кърпа всички повърхности, до които се докосвате; няма да е излишно и да изперете чаршафите и кърпите, както и да измиете посудата.


4. Първоначално почистване

Може да Ви се стори прекалено, но едно класическо почистване, преди да се настаните, може само да Ви донесе спокойствие и сигурност!41 views

LANDMARK
PROFESSIONAL CLEANING EOOD

(+359) 895 557 316 / (+359 2) 4898 746

11-13 "Yunak" Str., 1612 Sofia, Bulgaria

©2020 by LANDMARK PROFESSIONAL CLEANING